Here comes the sun

Klassifisert er et ord som forteller om noe som det er begrenset tilgang til, eller hemmelig på et vis. Det er ikke mye hemmelig med Beatles, men en utgave som dette har du kanskje ikke hatt muligheten til å oppleve, før nå. En aften med Beatles, en vakker konsert med både wow-faktor og en enorm mulighet for å kose seg glugg i hjel.

Jardar har slått seg på lag med Ensemble Oscar. Fire fantastiske musikere fra Serbia, Nederland, Tyskland og Norge. Sammen med arrangør Idar Torskangerpollen har de laget en opplevelse av en konsert med noen av de flotteste Beatles-låtene.

De fleste har du kanskje hørt før, men ikke slik som dette. Ikledd Cello, klarinett, tverrfløyte og piano har låtene fått nytt liv og nye farger. Innpakket i en liten dose av anekdoter om låtenes tilblivelse eller andre kuriositeter er dette kvelden for den musikkglade.

Her er det mye å glede seg over. Beatles’ fabelaktige sanger og tekster kommer ekstra godt frem i denne konserten, og viser hvor geniale låtskrivere de faktisk var.

26. august
kl 19.00
Finnsnes kulturhus

4. september
kl 19.00
Narvik kulturhus

16. september
kl 19.00
Istindportalen

18. september
kl. 19.30
Kulturfabrikken

19. september
kl. 19.00
Svolvær kulturhus

2. oktober
kl. 20.00 
Solhov

14.-16. oktober
kl. 21.00 
Teaterkaféen
Hålogaland teater