Juleshow ny!

julefest på the edge

‘The Show Must Go On’ er både en godt kjent låt, men også noe vi sier når vi opplever nedturer i kultur og reiselivsnæringen.

Da vi mottok kanselleringer på julebord og innså at det ikke lengre ville være økonomisk forsvarlig å gjennomføre årets julebordskonsept som opprinnelig planlagt, snudde vi oss om, positive som vi er og tenkte nettopp dette; The Show Must Go on!

Konseptet var for bra til å avlyses! Så vi har gjort noen endringer på opprinnelig plan for å tilpasse oss situasjonen, hvor vi nå er klare til å levere en fantastisk kveld, hvor Jardar Johansen med band vil skape både ekte julemagi og by på litt upbeat tempolåter.

Jardar er en av Nord-Norges beste artister kjent fra den nasjonale scene. Le Miserable og I blanke messingen kan nevnes her. Jardar har vært profesjonell artist i 20 år og feirer i disse dager sitt jubileum.

Vi gleder oss til å få denne gullstrupen på besøk i vår storstue den 03.12 og 04.12 og vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til en herlig, sittende konsertkveld på Clarion Hotel The Edge.

Den gode stemningen vil fortsette i vårt livingroom etter konserten. Konserten starter 21:30 og er ferdig 23:00 begge dager.